L’ontinyentí Luis Calabuig, primer espanyol en l’Organització Mundial del Disseny

Luis Calabuig, cofundador de l’estudi de disseny Odosdesign, professor en la Universitat CEU Cardenal Herrera de València i promotor de la capitalitat del disseny en 2022 per a València ha estat elegit com a membre de l’Organització Mundial del Disseny (World Design Organization). Es tracta d’un dels 9 integrants en tot el món que formen part d’aquest organisme, i a més, el primer espanyol en ocupar un càrrec en aquesta entitat internacional.

L’ontinyentí, que actualment també és vicepresident de l’Associació València Capital del Disseny, evidencia amb la seua entrada en el màxim organisme del disseny mundial el gran moment que viu el sector a nivell estatal i, més concretament, el gran potencial del territori valencià.

L’Organització Mundial del Disseny té com a objectiu vetlar perquè el disseny aporte condicions per a un món millor, promovent i compartint el coneixement de la innovació impulsada pel disseny industrial per millorar la qualitat de vida econòmica, social, cultural i ambiental de les persones a nivell global.

En l’edició d’aquest divendres 18 de març de El Periòdic d’Ontinyent vos oferim una àmplia entrevista amb l’ontinyentí Luis Calabuig.