Malestar en els comerços de Sant Josep pel llarg tall de llum

Ja estan les coses prou malament i complicades amb la crisi econòmica que ha derivat de la crisi sanitària provocada per la COVID-19. No cal afegir més sal a les ferides per notar com couen els pocs clients i la poca circulació comercial. Però, encara, s’han de suportar algunes situacions com la viscuda ahir dimarts en una gran àrea del barri de Sant Josep. Pràcticament tot un dia sense llum.

El tall del subministrament elèctric per causa de la reparació d’un transformador a la zona estava avisat amb antelació. La informació havia circulat en les finques però no en els baixos comercials, en una zona compresa entre d’altres pels carrers Martínez Valls, Avinguda d’Albaida i part del Parc Mestre Ferrero on es reuneixen molts establiments comercials i de serveis del barri de Sant Josep. De fet, és una de les zones amb més concentració d’activitat econòmica del sector serveis a la ciutat.

El malestar i les queixes, sobretot dels comerciants, ve motivat perquè encara que s’havia anunciat un tall entre les 8 i les 14 hores, aquest es va prolongar durant tota la jornada, matí i vesprada. Alguns dels afectats van intentar posar-se en contacte amb Iberdrola sense obtindre resposta. Els comerciants se senten perjudicats perquè apenes van poder donar servei als seus clients i la llarga duració del tall els va fer perdre pràcticament tota una jornada de treball.