Mango arriba a El Teler

El mes de setembre començarà, almenys des del punt de vista comercial, amb una important novetat a El Teler. Després d’anunciar-se recentment l’eixida de la marca UPIM, la direcció del centre ha comunicat l’arribada d’un dels grans de la moda: Mango.

L’acord s’ha tancat durant el mes d’agost i la multinacional aterrarà a Ontinyent a la segona planta del centre comercial El Teler amb un establiment de venda que ocuparà més de 500 metres quadrats.

Mango té la intenció d’obrir la seua primera tenda a la capital de la Vall amb una oferta de moda destinada a tots els públics, incorporant col·leccions per a dona, home i xiquets. L’arribada de la marca coincidirà amb la presentació de la seua nova proposta per a la temporada de tardor-hivern.

La franquícia catalana, nascuda a 1984 i presidida per l’empresari Isak Andic, està present arreu del món, actualment a 107 països. La previsió inicial apunta cap a finals del mes de setembre o principis del mes d’octubre per tal d’efectuar la seua apertura oficial.