Mazón critica que Sánchez i Puig “obliden al sector tèxtil”

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha criticat que els governs de Sánchez i Puig “obliden al sector tèxtil i no el consideren prioritari per a les ajudes”.
Mazón ha visitat Ontinyent, on s’ha reunit amb representants de l’Associació d’Empresaris Tèxtils de la Comunitat (ATEVAL). El president del PPCV ha afirmat que el sector tèxtil “porta dos anys amb promeses incomplides i el temps corre. La resta de CCAA i de països competeixen i avancen i ací no trobem les ajudes”.
A més, Mazón s’ha referit a altres problemes que afecten les comarques de l’Alcoià, el Comtat o la Vall d’Albaida. “Portem huit anys de Govern de Puig en la Comunitat sense les connexions que mereixen els nostres industrials i els ciutadans. La CV-60 i el desdoblament a l’Olleria continua esperant i una comunitat vertebrada l’ha de ser de nord a sud, però també de l’interior cap a la costa”, ha explicat.
“Tenim una falta de connexió, amb infraestructures absolutament endarrerides, la qual cosa provoca una desconnexió. És una realitat que l’interior de la província d’Alacant i l’interior de la província de València no estan en l’agenda de Sánchez ni de Puig i això no pot sostindre’s més. A tot això cal sumar les baixades d’impostos que no arriben o els retards en les ajudes”, ha indicat Mazón.
El president del PPCV ha assenyalat que “no podrem parlar d’una comunitat vertebrada sense les connexions necessàries i si els sectors prioritaris no són considerats com a tal”.
“Estem molt preocupats per la situació industrial de l’interior de la província de València. Tot el potencial industrial de la zona està fora de l’agenda de Puig i Sánchez i cal posar solucions: abaixar impostos, posant en marxa les infraestructures necessàries, completar un mínim de qualitat en les dotacions sanitàries de la comarca, invertir en educació i no posar traves a projectes d’energies renovables”, ha indicat.
Mazón ha assenyalat que el PPCV “té un pla de xoc amb rebaixa d’impostos, actuacions en infraestructures i inversions perquè la gent de l’interior puga viure amb qualitat de vida i amb accés als serveis bàsics”, ha conclòs.