Més de 1000 alumnes en llista d’espera al Campus d’Ontinyent

El Grau d’Infermeria del Campus d’Ontinyent ha despertat l’interés de més de 900 alumnes. D’acord amb les dades facilitades per la Universitat de València, el termini de preinscripció a les diferents carreres ha finalitzat, cobrint-se les 60 places oferides per a la carrera d’infermeria.

Així, han estat 816 les persones que han quedat en llista d’espera per poder cursar aquests estudis a la capital de la Vall d’Albaida, una xifra que evidencia com el campus d’Ontinyent s’ha convertit en un referent al món dels graus universitaris. Amb la nova oferta del grau d’infermeria, es preveu que la ciutat millore substancialment, gràcies a la posada en marxa del laboratori i el box d’urgències en què es convertirà el soterrani de l’edifici.

Pel que fa al grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, el segon més nou, s’han admés 51 sol·licituds, quedant-se 292 a les portes de cursar aquests estudis universitaris a la ciutat. Una llista d’espera més reduïda és la del Grau en Mestre en Educació Infantil, amb 227 persones. Les places d’admesos han sigut 52. En quant a la matèria que va donar origen al Campus d’Ontinyent, l’empresa, continua present, actualment sota el nom de Grau en Administració i Direcció d’Empreses, admetent-se en aquest cas 60 sol·licituds.

Si es sumen totes les llistes d’espera, un total de 1.335 persones han escollit Ontinyent per cursar els seus estudis, però han quedat sense plaça. Cal apuntar que, el curs passat, Infermeria ja va ser l’opció que més demanda va enregistrar en el Campus d’Ontinyent, generant una llista d’espera amb 678 persones. Enguany, les sol·licituds per a aquest grau s’han incrementat en 129 persones.

El curs que ve, la universitat a la capital de la Vall d’Albaida complirà 20 anys i, en els últims exercicis, l’aposta per fer créixer l’oferta d’estudis superiors i disposar d’un campus on estiguen unificats tots els graus ha sigut clara. Les xifres parlen per elles mateixes, existint quatre titulacions que sumen al voltant de 1.000 persones entre l’alumnat, el professorat i el personal.