Ontinyent celebra el primer festival de rap de la ciutat

La plaça del Poeta Ausiàs March ha estat l’encarregada d’acollir el primer festival de música rap celebrat a la ciutat d’Ontinyent. Sota el nom de ‘Festocho’, i amb un total de 5 grups participants, a partir de les 21.00 h de la nit, el parc es convertia en el punt d’encontre de, segons l’organització, “més gent de la que l’esperàvem”.

D’entre els Mc que van oferir al públic les seues rimes, alguns dels grups valencians més coneguts al món del hip hop feien acte de presència. L’esdeveniment, presentat per WillyGo, va oferir les actuacions de ‘L’horta Crew’, ‘Licor Colecta’, ‘Cerozona’, ‘Carolus x Joven Olmo’, ‘DJ Tas’ i ‘Vel The Wonder’, l’artista californiana que encapçalava el cartell del festival.

Amb l’entrada gratuïta per a totes i tots aquells que vullgueren formar part d’aquesta cita, el festival ha estat organitzat per l’Ajuntament d’Ontinyent, amb les col·laboracions de Licor Colecta i Torregrosa Iluminación. Segons Álex Borrell, Regidor de Cultura, aquesta iniciativa “pretén diversificar la programació de Cultura de Barri, per tal d’arribar a diferents sectors de públic i oferir alternatives culturals variades i de qualitat en espais escènics a l’aire lliure, aprofitant l’arribada de l’estiu”.