Més de 2.000 assistents en el festival ‘The Best Remember’ d’Ontinyent

El festival ‘The Best Remember’, que va reunir figures destacades de la música electrònica de l’escena valenciana dels noranta, va congregar a més de 2.000 assistents dissabte passat 15 d’octubre a Ontinyent.

L’esdeveniment organitzat per la sala Almàssera que va tindre lloc en el recinte firal, va comptar amb deu hores de música en directe. Els assistents van poder gaudir des de les cinc de la vesprada fins a les tres de la matinada de la música d’algun dels millors dj de la coneguda ‘Ruta del Bacalao’: Raúl Platero, José Coll, José Conca, Arturo Roger, Rafa Gemelo, Vicente Mafia, Coqui Selection, Santy Mataix, Espi.

L’esdeveniment que ha sigut qualificat de “tot un èxit” pels organitzadors no descarten programar una segona edició. I és que segons va explicar a aquest periòdic Jordi Vidal, organitzador del festival, tot va nàixer d’unes jornades de remember celebrades a la sala Almàssera que després de la gran acolida va decidir fer alguna cosa més “gran” i que ha arribat en forma d’un esdeveniment que ha congregat a 2.000 assistents, procedents de diferents punts de la geografia valenciana.