Més de 2.500 persones voten en les primeres hores d’Ontinyent Participa


El procés de participació ciutadana ‘Ontinyent Participa 2023’ ja ha iniciat el seu període de votacions. Des d’ahir, dia 8, i fins al pròxim 22 de gener, la ciutadania d’Ontinyent, major de 16 anys, pot votar quins són els projectes més prioritaris per al municipi.

Aquest matí, la regidora de Govern Obert, Natalia Enguix, i la de Participació, Virtudes González, han estat al Mercat del dilluns per iniciar la campanya de votació i poder explicar de primera mà en què consisteixen les 10 propostes que aquest any inclou Ontinyent Participa.

“Estem molts satisfets de la participació, ja que fins ara, el segon dia, ja han votat 2.500 persones, és el doble que teníem l’any passat en aquest mateix període. Açò demostra que la gent està molt interessada i motivada amb Ontinyent Participa”.

Els projectes d’aquest any són: més jocs infantils per als parcs; l’adequació de l’aparcament del trinquet de Gomis; la substitució de les llums del carrer per LED de baix consum; una programació jove amb discomòbils; la recuperació de la senda de la Font de la Puríssima; proteccions en elements estructurals, aïllaments acústics i d’impacte per al Pavelló Europa; obres de reparació i millora en l’Ermita de Sant Esteve; la dotació d’un equip de digitalització per a l’Arxiu municipal d’Ontinyent; millores al barri de Sant Rafel que incloguen un canvi de llum al parc de Sant Rafel, la instal·lació d’una tirolina i gronxadors per a xiquets amb diversitat funcional; ampliació de les taules de pícnic als parcs.

Les votacions ja es poden efectuar a través de la web ontinyentparticipa.es.