Més de 27.000 persones estan cridades a les urnes a Ontinyent

El pròxim 28 de maig un total de 27.012 ciutadans han sigut convocats a les urnes per a decidir els regidors que formaran la corporació municipal per a la nova legislatura. El nombre d’electors ha crescut en 218 persones respecte a les últimes eleccions locals, les de 2019, quan van ser citats 26.477 veïns i veïnes d’Ontinyent. D’aquests, només el 70% van exercir el seu dret a vot, deixant una abstenció del 30%.

Com és habitual, l’Ajuntament supervisarà la jornada electoral en els diferents col·legis. Els departaments del Servei d’Informació Administrativa Municipal, Informàtica i Premsa, treballaran per a informar sobre les dades de participació i els resultats electorals al llarg de la nit, a través de la web municipal i les xarxes socials. De la mateixa manera, El Periòdic d’Ontinyent informarà també de tot l’esdevingut durant la nit electoral.

Els ontinyentins podran triar aquest diumenge entre sis formacions polítiques. En aquesta ocasió els partits que aspiren a l’alcaldia de la ciutat són: Ontinyent Ens Uneix, PSPV-PSOE, Compromís per Ontinyent, Partit Popular, Esquerra Unida-Podem i Vox. Aquesta última formació és la novetat, ja que és la primera ocasió que es presenten als comicis municipals de la capital de la Vall d’Albaida. Destacar també que Ciutadans, després de desaparéixer en aquesta legislatura, no es presenta.