Més de 500  persones es matriculen a la nova programació d’activitats dels centres cívics i de majors d’Ontinyent

Més de mig miler de persones s’han matriculat a la nova programació d’activitats dels centres cívics i de majors d’Ontinyent. En total, aquests dies s’ha oferit la matrícula per a 24 hores d’activitats a la setmana en cada centre (més 3 hores en el Centre Ocupacional): 8 hores de Cos, 4 de Música i dansa, 4 d’Atenció plena, 4 Activament, 2 de Noves tecnologies, i 2 “d’entre teles”.

La regidora de Majors Actius, Inma López, agraïa “la bona acollida a aquesta programació, amb la que tractem d’ajudar als i les nostres majors a gaudir del seu temps al mateix temps que tenen cura de la seua salut física i mental”. En total, s’han matriculat 542 persones, garantint-se que totes tingueren almenys una activitat, i només un 9% de persones no ha tingut plaça en la seua primera opció (Cos). A aquestes persones se’ls ha oferit plaça en la seua segona opció i, a més a més, per garantir que puguen fer l’activitat s’obrirà altre grup de Cos en cada centre, tenint prioritat per matricular-se les persones en llista d’espera.

Amb la primera tanda de matrícules s’han cobert el 90% dels grups de Cos (l’activitat més demandada) però encara queden places en alguns grups de la resta d’activitats. Per això, a partir del dia 30 totes i tots podran apuntar-se a una segona activitat o sol·licitar canvis de grup fins a cobrir totes les places oferides. Així mateix, estan fent-se reunions informatives als diversos centres per conéixer els monitors, explicar el funcionament de les activitats i resoldre els dubtes previs a l’inici de les activitats, que tindrà lloc el pròxim dijous dia 26. Els llistats de persones seleccionades estan exposats als taulers dels centres.