Moren dos ciclistes en una vesprada a Ontinyent

Ahir de vesprada, dos ciclistes van morir en dos accidents que van tindre lloc a la carretera CV-660 i CV-655, al terme municipal d’Ontinyent.

Segons informen des del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències, CICU, “a les 18.52 h, va entrar un avís en el qual s’avisava d’un accident entre una furgoneta i un ciclista en la carretera entre Ontinyent i Fontanars”. Fins al lloc dels fets es va desplaçar un helicòpter medicalitzat de la Generalitat, l’equip mèdic del qual va atendre al ciclista ferit. “Una vegada estabilitzat, va ser evacuat en la SAMU aèria fins a l’Hospital La Fe de València, per politraumatismes”. Segons fonts municipals, “sobre les 22 hores es va confirmar la mort del ciclista en l’Hospital La Fe de València”.

Poc després, a les 19.02 h, “van tornar a rebre un avís de la caiguda d’un ciclista en la CV-655, al terme municipal d’Ontinyent”. Al punt de l’accident es va traslladar una unitat de Suport Vital Bàsic amb metge d’Atenció Primària que “tan sols va poder confirmar la mort del ciclista”.