Ontinyent posa en marxa el seu primer màster universitari

El Campus d’Ontinyent contarà el pròxim curs amb l’anunciat Màster de Psicologia General Sanitària i les persones interessades ja poden realitzar la preinscripció. La confirmació de la notícia arriba després del beneplàcit rebut per l’ANECA, l’Agència Nacional de l’Avaluació de la Qualitat i Acreditació, òrgan estatal encarregat d’efectuar activitats d’avaluació, certificació i acreditació del sistema universitari espanyol, amb la finalitat de la seua millora contínua.

Cal apuntar que aquest màster, dins de l’àmbit les Ciències de la Salut, tindrà un total de 40 places disponibles al Campus d’Ontinyent i que consisteix a cursar de manera presencial 90 crèdits.

El Màster en Psicologia General Sanitària és un títol de caràcter professional per als llicenciats o graduats en Psicologia, que proposa una formació avançada i especialitzada en àrees com la promoció, prevenció, avaluació, tractament i rehabilitació, d’aspectes relacionats amb la salut i el benestar de les persones. Segons ha afirmat l’alcalde Jorge Rodríguez, “amb l’obtenció del màster que habilita per a exercir una professió, s’obre la porta a acollir més alumnat i continuar ampliant l’oferta d’estudiants superiors a la ciutat i s’aconsegueix oferir estudis de postgrau al Campus d’Ontinyent”.

Termini de presentació de sol·licituds

El període de presentació de sol·licituds, com incideix el regidor d’Educació, Óscar Borrell, ja està obert i s’estendrà fins al 15 de juny. La publicació de resultats, el 8 de juliol, establirà les persones admeses, en llista d’espera i les excloses per a cada màster. El període per a la matrícula serà del 12 al 20 de juliol.