Onada de calor: quatre dies amb 40 graus

Aquesta pot ser la setmana més càlida dels últims anys a molts municipis de les Comarques Centrals, i entre ells es troba Ontinyent. Així ho manifesten des de l’Associació Valenciana de Meteorologia, AVAMET, des d’on expliquen que “moltes localitats fregaran o superaran els 40º alguns dies”. Aquest és el cas d’Ontinyent.

Segons les previsions d’AVAMET, des de hui i fins al dijous, a la capital de la Vall d’Albaida les màximes aplegaran als 40 graus. Però el pitjor es viurà la jornada del divendres. “El vent de ponent podria aparéixer el divendres a les zones interiors i això, junt a la massa d’aire tan càlida que tindrem damunt dispararia els termòmetres fins a registres extrems”, detallen des d’AVAMET.

A Ontinyent la previsió és que el divendres la temperatura màxima siga de 44 graus. Caldrà veure com avança la previsió per veure, finalment, com es concreta aquesta onada de calor que hui ja comença a notar-se a la ciutat.

Tota la informació actualitzada la podeu trobar a la web d’AVAMET o la secció de l’oratge de El Periòdic d’Ontinyent oferida per Jordi Payà.