Ontinyent acollirà la segona jornada del Circuit de Màdel

Amb el bon sabor de boca que va deixar el torneig inaugural a Carlet, el Circuit continua el seu camí fins a la Vall d’Albaida. Ontinyent acollirà la segona jornada de la temporada el diumenge 22 de maig. Les pistes del poliesportiu municipal i les del Club de Tenis Helios viuran una altra jornada apassionant de màdel amb la col·laboració de l’ajuntament de la ciutat.

El torneig comptarà amb quatre categories per a tots els nivells: 1a categoria, 2a categoria, 3a categoria i iniciació, amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4 pilotaris. Com és habitual, hi haurà premis per als finalistes, així com detalls per tots els participants. Per a participar en torneig cal registrar-se i inscriure’s en l’enllaç www.federaweb.com amb termini fins al 19 de maig i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telèfon 665 36 11 43. El preu d’inscripció per equip serà de 16 € en 1a categoria i 10 € 2a, 3a i Iniciació. A més, caldrà tindre llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

Deportes Frías, Beefit 1 i Nurtin van ser els campions a Carlet

El Torneig de Carlet, disputat el 8 de maig, va servir per a comprovar el gran nivell de màdel que hi ha entre els participants. Deportes Frías, vigent campió del Circuit, va guanyar en 1a categoria i va evidenciar que és el màxim rival a batre. En 2a categoria va sorprendre l’equip Beefit, que es va imposar en la final davant Els Professors. Finalment, Nurtin va guanyar l’equip d’Alfarb B en 3a categoria.