Ontinyent acollirà un encontre d’escoles d’atletisme

El Club CAVAOntinyent-StockLogistic i l’Ajuntament d’Ontinyent organitzaran la pròxima setmana una jornada tècnica d’atletisme i un encontre d’escoles atlètiques a la ciutat. Es tracta de dues activitats incloses dins la programació del 50 aniversari del club que eren presentades aquest dijous en roda de premsa des de la Junta Directiva del club per Vicent Revert i Andreu Gramage, i pel regidor d’Esports, Óscar Borrell.

Borrell felicitava el CAVA “pel seu gran treball en tots aquests anys. Ara volem continuar estant al seu costat amb aquestes jornades tècniques, que tenen amb un important interés pel seu caràcter formatiu i de pedagogia de l’entrenament, i també amb un encontre d’escoles d’atletisme on rebrem esportistes d’altres comunitats”, assenyalava.

Des del club, Revert detallava que la jornada tècnica del 4 de novembre es durà a terme a les 19.00 hores al Centre Cultural Caixa Ontinyent i que tindrà com a títol: ‘Anàlisi de l’evolució de l’atletisme paralímpic’. Aquesta xerrada estarà duta a terme per Eleuterio Antón, exatleta olímpic als JJOO de Moscú 80 i director tècnic d’Atletisme en Federació Espanyola d’Esports per a persones amb Discapacitat Física. Revert posava en relleu la importància de les activitats formatives en aspectes tècnics “perquè si no es treballa la tècnica, poden vindre les lesions”, i animava a acudir especialment al col•lectiu de persones amb diversitat funcional.

L’endemà de la jornada tècnica, dissabte 5 de novembre, des de les 17.00 hores al Poliesportiu Municipal d’Ontinyent, tindrà lloc un encontre d’escoles d’atletisme que reunirà a les escoles d’UGE Badalona; Dinami-k Vilanova; Diana Malloca; València C.A; i el mateix CAVAOntinyent. Serà un encontre d’entrenament i proves més enfocat al vessant de trobada preparatòria que competitiva. 

Des del CAVA agraïen el suport de l’Ajuntament per les facilitats donades, així com per als pares i educadors en un any de 50 aniversari “que ens ha de servir per a donar benzina a l’atletisme a Ontinyent i que l’aposta per l’educació i l’esport porte a les noves generacions a estar ací en altres 50 anys”, destacava Andreu Gramage.