fbpx

Ontinyent comparteix a Madrid el seu model de comerç actiu

Comerç In ha estat present aquesta setmana en el Congreso del Comercio de España organitzat per la CEC de la mà de Confecomerç, en el qual es van tractar aspectes com els reptes del xicotet comerç. Una llarga llista de ponents van participar per donar recolzament al sector, entre elles Xiana Méndez, la Secretaria d’Estat de Comerç o Antonio Garamendi, president de la CEOE qui va llençar una reflexió al voltant de què seria de les ciutats sense el comerç minorista i de proximitat.

L’entitat ontinyentina va estar representada per Ana Ferrero i Fina Saéz, presidenta i tresorera de l’entitat respectivament, acompanyades també per la gerent Marissa Nacher. La presidenta destacava la importància d’acudir a aquest tipus d’actes per compartir experiencies d’èxit i aprendre dels companys del sector, ja no sols de la Comunitat Valenciana, sinó de la resta d’Espanya. En aquest sentit assenyala que, la iniciativa comercial d’Ontinyent és molt activa i coneguda en el sector, i estar presents ahir a Madrid n’és un exemple.

El contingut de l’acte va girar entorn a la innovació, la sostenibilitat, el relleu generacional, aspectes normatius i noves fiscalitats i del paper fonamental del comerç i la importància que associacions, federacions i confederacions treballen unides per abordar tots els reptes i aprofitar les oportunitats que se li present al comerç de proximitat.

En aquest sentit, Marissa Nacher destaca que no hem d’oblidar que el xicotet comerç d’Ontinyent està situat en zona d’interior i per aquest motiu, donat que els factors econòmics que l’envolten són molt diferent als de les zones urbanes, hem d’estar representats a totes les organitzacions empresarials, i tenir veu en tots els aforaments.