Ontinyent debutarà en la Lliga Caixabank de pilota

L’equip d’Ontinyent debutarà en la Lliga Caixabank de pilota valenciana, la màxima competició de la modalitat de raspall. Ho farà amb equip propi, patrocinat per l’Ajuntament, i integrat per l’ontinyentí Iván Esparza, amb els seus companys Lorja i Néstor. Serà la primera vegada que n’hi ha participació a la principal competició després que l’equip d’Ontinyent haja guanyat la darrera Copa Caixa Popular.

El debut de l’equip d’Ontinyent serà el diumenge 16 de gener a les 11:30h al Trinquet d’Oliva enfrontant-se a Barxeta del pilotari Moltó.

Partida a Ontinyent

La partida de la jornada 5, dia 30 de gener, es jugarà al trinquet remodelat d’Ontinyent, convertint-se en l’epicentre de la pilota valenciana amb la partida entre l’equip d’Ontinyent i l’equip de Castelló. Tot avança que serà una gran partida que es podrà gaudir al trinquet municipal, al Poliesportiu ja que en l’equip d’Ontinyent estarà Iván i en l’equip de Castelló, Seve que es va proclamar campió de la Copa Caixa Popular amb Iván defensant els colors de l’equip ontinyentí. Companys, amics i rivals per un dia en la màxima competició.

Ontinyent serà un dels deu trinquets que acollirà la pròxima edició de la lliga, un campionat que ha estat presentat aquesta setmana. “És la millor competició en pilota valenciana que existeix. Podríem dir que és la Champions League de la Pilota Valenciana”, assegurava el regidor d’Esports Óscar Borrell qui augura que l’equip d’Ontinyent “donarà molt que parlar”.