Ontinyent elabora un estudi sobre l’adaptació dels polígons a la nova Llei d’Àrees Industrials

El Museu Tèxtil de la Comunitat Valenciana acollirà el dimecres 21 d’abril la presentació d’un estudi tècnic i jurídic sobre l’adaptació dels polígons de la ciutat a la nova Llei Autonòmica d’Àrees Industrials. Es tracta d’un document encarregat per l’Ajuntament d’Ontinyent a la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL) a petició del Consell Econòmic i Social Municipal (CES), dins les accions d’impuls a l’ocupació i als diferents sectors econòmics en les que aquest ve treballant.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que “es tracta d’un document al qual s’analitza i valora l’estat de les infraestructures i serveis de les àrees industrials d’Ontinyent i la seua adaptació a la Llei de Gestió, Modernització i Promoció de les Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana. Comptar amb ell ens permetrà seguir accedint a subvencions d’altres administracions i articular noves accions d’impuls a aquests espais i reforçar la seua competitivitat en un mercat cada volta més global”, manifestava.

La presentació de l’estudi comptarà amb la presència de l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i representants de l’Ajuntament d’Ontinyent, les associacions empresarials COEVAL i ATEVAL, i la Federació FEPEVAL. Pablo Úbeda ha destacat “l’intens treball que s’ha anat fent a Ontinyent per precisament millorar aquestes infraestructures, accions que han suposat l’execució d’inversions per valor de més de 5 milions d’euros des de 2017 als polígons en millores finançades per l’Ajuntament i l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE)”.

Cal recordar que continuant amb aquest impuls a la millora d’infraestructures, enguany s’invertiran altres 600.000 euros per dur a terme projectes com la urbanització al Carrer Diables al Polígon El Pla; l’allargament del carril per a bicicletes i vianants fins al polígon de Sant Vicent; o la millora de la xarxa d’aigües al polígon Casa Balones.