Ontinyent es presenta a Madrid com a ‘Ciutat Gastronòmica’

Serà el principal reclam de la ciutat dins de la fira internacional més important del sector turístic, FITUR que se celebra la pròxima setmana a Madrid entre el 24 i el 28 de gener. ‘Ontinyent, Ciutat Gastronòmica’ és la nova marca que es donarà a conèixer el dimecres 24 per la vesprada a les instal·lacions d’IFEMA de la capital de l’Estat on es desenvoluparà la fira turística.

La marca ‘Ontinyent, Ciutat Gastronòmica’ és una aposta conjunta entre l’Ajuntament d’Ontinyent i l’Associació d’Hosteleria de la Vall d’Albaida (AHVAL) en la qual està treballant-se durant els últims anys. Es tracta de crear un segell de qualitat per als establiments del sector de l’hostaleria, per distingir el seu servei i productes i posar-los en valor, sobretot de cara a l’exterior.

La gastronomia s’ha convertit en un dels pols d’atracció que exerceix Ontinyent de cara a les comarques més pròximes. El nivell que han desenvolupat els seus professionals i la projecció exterior que tenen els seus establiments són el motor que ha impulsat aquesta iniciativa que es presentarà oficialment la pròxima setmana a Madrid.