Ontinyent inicia el Formworking 2022, un espai per a potenciar la competitivitat de l’empresariat local

El Formworking 2022 d’Ontinyent arrancava aquest matí a l’espai del Museu Tèxtil de la Comunitat Valenciana amb la totalitat de les places esgotades. Diferents empreses de la ciutat, així com autònoms han participat en aquesta jornada formativa que té com a objectiu orientar l’empresariat local en habilitats directives.

L’acte comptava amb la presència del regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, qui inaugurava el cicle de tallers destacant l’aliança entre Ajuntament d’Ontinyent, l’Escola d’Empresaris EDEM, l’Agència de Marketing Prionomy i Caixa Ontinyent.

La primera de les jornades comptava amb la participació de Rafael Machín, economista i autor del llibre “Supercomercials“, que parlava sobre “Com gestionar un equip de vendes” davant els nous hàbits del consumidor cada vegada més presents als canals de vendes digitals.

Al final de la jornada, la gerent d’ATEVAL, Salomé Beneyto, destacava “que la iniciativa que hui ha començat és molt encertada. La formació de hui ha estat de molt de nivell, que ha començat en la part de vendes que és molt important per a les empreses”.

El Formworking 2022 continuarà el pròxim 27 de gener amb Pepe Crespo, soci director de l’Institut de Prionomia, Doctor en Enginyeria Gràfica per la UPV, Llicenciat en Ciències de la Informació per la Complutense i professor en la universitat Cardenal Herrera-CEU, amb el taller “Clarificar abans de planificar”.