Ontinyent modernitzarà els serveis i vials de 6 carrers del polígon industrial El Pla

L’Ajuntament d’Ontinyent dotarà de nous serveis i vials a un total de 6 carrers i una zona verda ubicats al polígon industrial el Pla. Es tracta d’una obra que ha eixit aquest dilluns a concurs públic per un import de 212.170 euros Iva Inclòs, subvencionada per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) dins el Programa de Millora d’Infraestructures de Parcs Empresarials.

El regidor de Territori, Joan Sanchis, explicava que “es tracta d’una nova actuació de les que hem duta terme als últims anys per millorar els polígons industrials, i així augmentar la competitivitat de les empreses i atraure de noves a la ciutat, en aquest cas, amb el suport de la Conselleria d’Economia Sostenible a través de l’IVACE”.

L’àmbit d’actuació se centra als carrers Diables, Ordim, Teler, Balaguera, Carretera Ermita del Pla i un tram de l’avinguda del Tèxtil, a més de la zona verda del carrer Jacquard. Quant a les intervencions projectades, contemplen la millora de l’enllumenat públic, mitjançant mesures d’eficiència energètica o energies renovables; millora de zones verdes i implantació de les mateixes i sobre el viari de zones/recorreguts biosaludables; regeneració paisatgística i ambiental del polígon; habilitació de nous aparcaments; vials i voreres més àmplies; nous accessos; passarel·les per als vianants; i eixamplament dels vials a 3,5 metres en els vials de doble sentit i a 4 metres en els vials d’únic sentit.