Ontinyent prepara un cap de setmana replet d’activitats per a acomiadar-se del 2018

Durant els pròxims dies, Ontinyent s’acomiada del 2018 per donar la benvinguda a l’any vinent oferint una àmplia oferta d’activitats i esdeveniments d’oci i culturals. Entre la programació del cap de setmana es troben les funcions teatrals Paradís Pintat i Imaginaria, el trenet infantil que acompanyarà el carter reial pels barris del Llombo, Sant Rafel i Sant Josep i la tradicional cursa Sant Silvestre, la qual compta ja amb la seua vigèsima sisena edició.

Pel que fa a les funcions teatrals, aquesta vesprada, a partir de les 19.00 hores, tindrà lloc la funció ‘Paradís Pintat’ al teatre Echegaray. Amb una durada de 60 minuts aproximadament, un pintoresc àngel és el protagonista de l’últim espectacle de la pallassa Pepa Plana. Aquest espectacle de clown ha estat guardonat amb el premi a ‘Millor espectacle teatral Permi Zirkolika’.

D’altra banda, diumenge 30 de desembre, les acrobàcies aèries realitzades per T. Nelle Flogie s’esdevindran el centre d’atenció del parc Vicent Andrés Estellés a partir de les 18.00 hores. Segons la mateixa companyia, Maldimar, la protagonista de l’obra, convidarà al públic a entrar en un món de fantasia fet de cordes i nucs, de màgia quotidiana, on la gravetat no existeix i l’altura es mesurarà amb la imaginació.

Pel que fa a les activitats pensades per a les més menudes i els més menuts, durant el matí de hui, a partir de les 11.00 hores, el Carter Reial recorrerà el barri del Llombo acompanyat del trenet infantil. L’activitat es desenvoluparà pel carrer Jaume I, l’avinguda del Llombo, i el carrer Barranquet, fins a arribar a la plaça de la Coronació, on hi haurà un espai habilitat per rebre les cartes dirigires als Reis Mags d’orient.

De vesprada, a partir de les 17.00 hores, el recorregut començarà des de la redona de l’avinguda d’Almansa per tal de recórrer els carrers Casia Fita, Pare Fullana, Joan XXIII i Doctor Fleming, on també hi haurà una bústia per a deixar les cartes i on es farà, a l’igual que de matí, entrega d’un obsequi als assistents. Per finalitzar la jornada, a l’exterior de l’església de Sant Rafel, l’Associació de Comerciants de Sant Rafel estarà oferint una xocolatada per a totes i tots els xiquets.

Continuant amb la visita del Carter Reial a Ontinyent, aquest es dirigirà, a partir de les 19.00 hores, a Sant Josep. Als carrers Matínez Valls, Pintor Segrelles, Dos de Maig i a la plaça de la Concepció, l’Ajuntament posarà a disposició dels més menuts un trenet amb el qual podran realitzar un passeig pel barri.

Per últim, aquest diumenge, Ontinyent acollirà la XXVI San Silvestre. Entrada la nit, majors i grans es trobaran a la plaça Major de la ciutat per iniciar aquesta cursa solidària a les 20.00 hores, en la que és molta la gent que no deixa passar l’oportunitat de vestir-se amb una disfressa i tancar l’any gaudint de l’esport d’una manera d’allò més divertida.