Ontinyent renova el sistema de reg dels camps de futbol de la Puríssima

L’Ajuntament d’Ontinyent iniciarà als pròxims dies l’execució de noves millores als Camps de Futbol de la Puríssima, amb la renovació del sistema de reg del camp de futbol-11. El regidor de Territori, Óscar Borrell, explicava que “es tracta d’una actuació que forma part de l’acord entre l’Ajuntament i el Club Deportivo Esport Base Ontinyent per mantenir les instal·lacions en bones condicions, i complir així amb les condicions requerides per la Federació Espanyola de Futbol al voltant del manteniment de les instal·lacions per acollir competicions esportives”.

En concret, l’actuació que es durà a terme suposa la inversió del voltant de 10.000 dels 50.000 euros del superàvit municipal de 2,5 milions amb els quals es va tancar l’exercici de 2022. En concret, aquesta primera intervenció consistirà principalment en la substitució i renovació dels canons de reg d’aigua, que havien finalitzat la seua vida útil. Pròximament, tindran lloc noves inversions en aspectes com l’augment de la potència lumínica o la dotació de noves instal·lacions.

Cal recordar que l’Ajuntament bé executant diverses millores de forma extraordinària als camps de la Puríssima per afavorir la pràctica esportiva. Així, en 2022 el consistori va col·laborar amb el Club Esport Base en la instal·lació de noves grades i la millora de l’enllumenat als camps amb la reubicació de dues torres d’enllumenat, i en 2021 es va millorar la canalització d’aigües.

El regidor d’Esports, Ferran Gandia, destacava la importància “de mantenir en bones condicions les instal·lacions, tant per als i les joves que usuaris com també per a les famílies i seguidors que els acompanyen en els partits. Potenciar l’esport és important per al benestar de les persones, i aquestes actuacions ens ajuden a continuar en aquesta línia”, manifestava.