Ontinyent torna a ser epicentre de l’art urbà amb la II Edició de “MurArt”

Ontinyent tornava aquest cap de setmana a ser epicentre de l’art urbà amb la II edició del Festival “MurArt”, la iniciativa posada en marxa per l’Ajuntament per combinar la promoció cultural amb l’impuls al turisme i comerç. En aquesta II edició s’estrenaven dos nous murals de gran format, elaborats per dos artistes de prestigi internacional.

El de l’italià Millo, de 360 m² i creat al costat del Campus Universitari, recrea un món vinculat a la formació i l’estudi, amb la figura d’un xiquet i una xiqueta envoltats d’elements com llibres, calculadores, un escaire o un cartabó. El segon gran mural, de 160 m² i elaborat pel duet barceloní “Reskate” al costat de la Cooperativa Vinícola, forma part d’un programa d’acció contra la fam, i llança un missatge de cooperació i relació amb la natura per buscar un creixement sostenible, a través de les figures d’un home i una dona envoltats d’elements vegetals. Tant Millo com Reskate participaven d’una xerrada a la biblioteca de Sant Josep i assistien a la projecció d’un audiovisual al recinte firal, on tenia lloc la realització d’antres 15 murals de grandària més reduït (15 m2).

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, agraïa el treball dels artistes i de l’equip de Dulk Studio, que ha participat en l’organització d’aquest segon “MurArt”, una iniciativa “que torna a posar a Ontinyent com epicentre artístic i ciutat d’atracció, el que és positiu per a la cultura, el turisme i el comerç locals”, concloïa.