Óscar Frances i Enrique Penadés, membres del CAVA, participants al Campionat d’Espanya sub20

Tots dos atletes han sigut membres del Cava Stock Logistic des que eren menuts. Els joves han gaudit de temporades d’atletisme completes en les que han viscut, de primera mà, les disciplines de fons i de martell. A més, aquest any, han comptat amb un curs complet en la que han pogut temptejar el Campionat d’Espanya sub20.

Després d’aconseguir el 3r lloc sub20 al Cross d’Alzira el passat mes de febrer, siguent aquest el Campionat de camp a través, Óscar va canviar de modalitat passant-se als 800 metres llisos. D’aquesta manera es va presentar al control en pista en la Nucia, on va aconseguir la seua millor marca personal amb un temps de 2’01’’29.

Així, la seua temporada acaba amb els 3.000 metres d’obstacles al Campionat Autonòmic sub20 a Torrent. És ací on va aconseguir la marca de 9’43’’95, quedant al 3r lloc autonòmic, la qual cosa li obria les portes a participar en el campionat d’Espanya. Al mateix temps, l’atleta Enrique Penadés també va participar en aquest esdeveniment esportiu amb la modalitat de llançament de martell, on va guanyar l’or amb 46,34 metres.

A més, la setmana passada els dos van participar en el Campionat d’Espanya sub20 també celebrat a Torrent. D’una banda, Enrique va aconseguir el sisé lloc a més de la plaça de finalista amb un llançament de 53 metres. Així, es va quedar a 30 centímetres de la seua millor marca personal. D’altra banda, Óscar va arriscar en una eixida imposant un fort ritme, la qual cosa va acabar amb un temps de 10’09’’34. És així com va aconseguir la posició 16è.

Finalment, els dos atletes se’n van anar del Campionat amb la satisfacció d’haver-ho donat tot i la convicció que la temporada que ve milloraran notablement ambdues marques personals, ja que els dos continuaran en la mateixa categoria.