Paco Conca i Mª Carmen Martí celebren els seus cinquanta anys d’unió amb una donació de 4.433 € a ANIMA

El passat dia 17 de setembre el matrimoni ontinyentí format per Paco Conca i Mª Carmen Martí, celebrava les seues noces d’or amb una cerimònia seguida d’un convit a la finca La Clariana. A la multitudinària celebració els convidats van ser obsequiats amb un detall confeccionat per l’àrea de voluntariat de treballs manuals d’ANIMA. Un vessant de l’associació coordinada per Maribel Olcina i formada per més de 8 persones voluntàries que cada dia preparen amb estima més encàrrecs per a esdeveniments. Una important font d’ingressos per a l’associació i, a més, un lloc de trobada on es respira la màgia cada dimecres de fi de mes.

Però la solidaritat de l’acte no va estar sols amb l’encàrrec dels obsequis per als convidats sinó que a més, la parella va donar íntegrament a ANIMA la totalitat del regal dels assistents. Una quantitat que sumava 4.433 euros.

Per part de l’associació, en paraules del seu president Lluís Muñoz, “rebre aquestes mostres de solidaritat és una motivació extra per continuar endavant. Ingressos que contribueixen al fet que l’activitat d’ANIMA continue i fins i tot s’amplia a poc a poc en benefici de les persones afectades de càncer”.

A més, Muñoz aprofitava per a donar les gràcies al matrimoni Conca-Martí per la iniciativa i als convidats per les seues donacions particulars, així com per agrair també la tasca del grup de persones voluntàries de treballs manuals d’ANIMA.