Pau Calatayud torna a casa per entrenar a l’equip Amateur Femení

L’equip Amateur Femení de la FEBO ja té nou entrenador per a la pròxima temporada. Pau Calatayud torna a casa després d’un any sense entrenar a l’Escola del Club Deportivo Esport Base Ontinyent, ja que la temporada passada el jove va estar al CFF Marítim. Calatayud torna amb il·lusió al club “on m’he criat i he aprés tant, com de jugador, com ara d’entrenador”, i destaca que a més torna agafant un equip que pràcticament ja coneix. El jove ja ha entrenat a algunes de les jugadores que formen aquest equip.

Així Calatayud veu un avantatge, ja que “costarà molt menys conéixer a les jugadores. A més a més, elles ja saben com sóc com a entrenador,
la meua manera de treballar i el que vull d’elles”. L’entrenador afirma que li agrada que els seus equips intenten proposar, un joc combinatiu on s’intente mantenir la possessió del baló. A més, “li done molta importància al moment defensiu, on intente que les jugadores mantinguen l’actitud durant tot el partit” explica.

Aquest no serà l’únic retrobament a la FEBO. Vicent Vidal també torna a l’Escola després d’un any sabàtic. Ho farà per entrenar un dels vaixells almirall, l’Aleví A. “La màxima motivació per a mi és tornar a entrenar després d’un any allunyat del món del futbol base, i que els xavals després d’aquests mesos tornen a competir i gaudir de l’esport que els agrada. Esperem que tot vaja bé i prompte puguem començar a entrenar amb normalitat” declara Vidal.