Pepe Conejero, protagonista en la moda internacional

El modisto d’Ontinyent Pepe Conejero, conegut a nivell local (i amb orgull de malnom familiar segons confessa) com Pepe ‘Bacora’ ha estat el protagonista d’una prestigiosa revista de moda internacional, ‘Cadena’. Més bé ho han sigut les seues creacions que han sigut objecte de la portada i de la contraportada.

Els dissenys de moda de Pepe Conejero han estat seleccionats per a vestir les models tant de la portada de la revista com de la contraportada en la mateixa edició, un fet insòlit perquè fins ara havia aconseguit que les seues creacions foren elegides per a la primera pàgina però no havia fet un doblet com el que ha aconseguit. El professional de la sastreria i la moda assegura sentir “un gran plaer i emoció” quan va rebre la publicació.

Pepe Conejero ha participat conjuntament amb altres dissenyadors-ateliers, plantejant les seues propostes, amb les teles que proposa la pròpia revista que, finalment elegeix les més adequades per a la portada i la contraportada. En aquesta ocasió s’han decantat pels dissenys de l’ontinyentí.