fbpx

Pepe Pla assegura la seua continuïtat com a president de Caixa Ontinyent

El procés de renovació parcial dels òrgans de govern de Caixa Ontinyent comporta la designació de consellers per part d’ajuntaments com el d’Aielo de Malferit o el d’Ontinyent així com de diferents entitats com la Fundació Universitària, a banda de representants dels impositors o els treballadors. Tot això haurà de confluir en l’assemblea general de la qual emanen els membres del consell d’administració, principal òrgan de decisió.

Encara que el procés s’ha encetat fa uns dies ja s’estan donant a conèixer les primeres designacions. Tot apunta a que l’actual president des de 2021, Pepe Pla, continuarà al front de l’única caixa d’estalvis valenciana i una de les dos que encara mantenen la seua identitat com a tal a tot l’estat.

La continuïtat de Pepe Pla al front de la presidència està pràcticament assegurada després que ell mateix haja aconseguit la designació per part de la Fundació Universitària (cal recordar que és doctor en Ciències Econòmiques, catedràtic del Departament de Direcció d’Empreses de la Facultat d’Economia i va estar responsable del Campus Universitari d’Ontinyent). La seua designació, pactada entre totes les forces inclòs Ens Uneix, s’afegeix a la dels ajuntaments d’Ontinyent i Aielo que nomenaran com a representants persones pròximes a la figura de Pla.