Primers casos positius al departament Xàtiva-Ontinyent des de juny

Des del mes de juny el departament de salut Xàtiva-Ontinyent no registrava casos positius que hagueren estat reportats a les dades oficials tant del Ministeri com del portal informatiu habilitat des de la Conselleria de Sanitat. Però des d’aquesta setmana, de nou, s’han registrat dos casos positius. Així apareix en la informació estadística que actualitza la Generalitat Valenciana a través de la web que realitza el monitoratge de la situació.

Els dos casos han quedat ingressats en l’Hospital de Xàtiva, tal i com han confirmat fonts del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent “per aïllar-los” i “per previndre possibles contagis”. Segons han informat les mateixes fonts es tracta de dos persones que van estar treballant a la zona de Fraga (Aragó) com a temporers, un dels focus més importants pel que respecta als rebrots que estan afectant els últims dies tota la geografia espanyola. Suposadament va ser allà on es van contagiar.

Els últims malalts de coronavirus que havien estat ingressats a l’hospital dataven del 18 de maig, data en què s’informava que només quedava un pacient en aquesta situació, cap en la UCI i que no es registraven morts per aquesta malaltia des del 4 de maig. Dies després, concretament el 22 de maig, s’informava que ja no quedava cap pacient a l’hospital i cap en el seu domicili.