Repetiran els Angelets de 2019… si finalment enguany n’hi ha Festes de la Puríssima

La junta gestora de l’Associació de Festes de la Puríssima ja està prenent decisions que s’avancen a l’organització de la pròxima celebració patronal, si finalment es pot portar a terme. Davant les actuals circumstàncies en què les comunions no acabaran fins al mes d’octubre i considerant que “no n’hi ha temps suficient per educar les seues veus”, s’ha decidit no convocar enguany audició per a seleccionar el cor de veus blanques que anualment encara la figura dels Angelets.

Així les coses, tal i com s’informa des de la junta gestora, s’han mantingut converses amb els pares de l’última promoció, la de 2019, i s’ha acordat que “si les circumstàncies són favorables” seran ells qui tinguen, de nou, la responsabilitat d’interpretar el Cant del Pregó, el Cant Angèlic, així com les estrofes del Cant de l’Asguinaldo. Repetiran, per tant, els Angelets de 2019 en les Festes de la Puríssima de 2020 en el cas que puguen celebrar-se.

Al mateix temps també s’ha anunciat que, de cara a les Festes de 2021, es convocarà audició per seleccionar veus entre els xiquets i xiquetes que prenguen la comunió tant enguany com l’any que ve.

Igualment, la junta ha decidit que les Camareres de 2020 també seran les de 2021 ja que “mereixen viure unes festes amb tota normalitat tal i com les han viscudes les seues antecesores en el càrrec”.