Prop de 3.000 ontinyentins, contra el tancament de medicina interna a l’Hospital

Al voltant de 3.000 persones (segons l’organització i 2.500 segons fonts policials consultades) s’han manifestat hui a Ontinyent per rebujar el tancament de la planta de medicina interna de l’Hospital previst a partir d’aquest divendres. Tots els partits polítics amb representació municipal així com diferents associacions socials i veïnals s’han sumat a la protesta que estava convocada des del mateix consistori.

Els manifestants han anat des de la Plaça Concepció, d’on han eixit sobre les 20:15 hores, fins la Plaça Major. Al llarg del recorregut s’han corejat consignes contra les retallades sanitàries. També s’han escoltat crits contra l’oblit dels pobles d’interior front a la prioritat pels de la costa. Davant l’antic Ajuntament s’ha llegit un manifest en defensa de la sanitat pública a càrrec de Vicent Sanchis en representació dels consells municipals d’inclusió social i veïnal.

Tots els representants han desitjat que la manifestació servisca perquè Sanitat es repense el tancament de la tercera planta de l’Hospital d’Ontinyent i que no es suprimisquen més serveis sanitaris a la ciutat.