Rafa Lurbe reelegit president d’ATEVAL Vall d’Albaida

Rafa Lurbe, gerent de MLS Tèxtils 1992 S.L. i responsable de producte de la marca esportiva de fabricació pròpia, Lurbel, ha estat reelegit com a president de l‘Associació d’Empresaris Tèxtils de la Vall d’Albaida. La Junta General de l’entitat, reunida aquest matí, ha ratificat el càrrec per altres quatre anys, al costat del seu mateix comité executiu, al qual ara s’han sumat quatre nous membres. A més, com a vicepresidents han accedit al càrrec els empresaris, Samuel Gramaje de Textils Mora, S.A.L. i Fernando Campos de l’empresa Campos Montaverner, S.L.

L’elecció ha tingut lloc en el transcurs d’un acte en el qual, a més, s’han aprovat els comptes i presentat els pressupostos anuals de l’associació. Enfront de l’escenari de crisi continuada en què viu el sector, Lurbe apunta com a línies prioritàries de treball de l’entitat, ajudar a les seues empreses en temes de reactivació, reorientació i cooperació.

Després de ser reelegit, Rafa Lurbe ha afirmat que se sent “motivat per a començar una nova etapa i afrontar junts els reptes que tenim davant les empreses del sector tèxtil d’aquesta comarca”. Una nova etapa en la qual, igual que en la seua anterior presidència, afirma que “els empresaris continuaran sent l’eix principal i la nostra raó de ser”.

En la seua intervenció, el president d’ATEVAL Vall d’Albaida, ha fet balanç dels principals reptes als quals s’ha hagut d’enfrontar el sector en aquests últims anys i aquelles àrees en les quals ha treballat l’associació, entre elles l’atracció, captació i retenció del talent en les empreses. Així mateix, ha assenyalat que una de les seues prioritats ha estat obrir l’associació a les empreses, per a tractar d’estar el més a prop possible de l’empresariat. A més, s’ha treballat per aconseguir uns pressupostos més sostenibles d’ingressos, costos i inversions, amb els quals s’ha aconseguit una estabilitat econòmica i poder reduir quotes dels associats, gairebé en un 15%, aproximadament.

Respecte als reptes que planteja el futur, davant un escenari complex de crisi continuada, proposa com a línies prioritàries d’actuació, ajudar a les empreses del sector en matèria de reactivació, reorientació i cooperació, com s’ha fet referencia anteriorment.