fbpx

Reforma de carrers: seguir amb Pintor Segrelles i demanen renovar José S. Marín

Categories Portada, Societat

Un dels carrers adjacents a l’eix comercial de Martínez Valls, el carrer Pintor Segrelles, continuarà amb la remodelació de la seua imatge. Per a aquest exercici s’han previst 430.000 euros en el pressupost municipal, per a abordar la segona fase de reurbanització, que arribaria fins a la confluència amb la via Músic Enric Casanova.

Uns treballs que prosseguiran amb l’ampliació de voreres, millora del paviment, enllumenat, mobiliari urbà, jardineria i xarxes d’aigua i pluvials. Segons expliquen des de l’Associació Veïnal de Sant Josep, “estem satisfets perquè continuaran reurbanitzant aquesta via cèntrica. L’única queixa és la pèrdua de huit places d’aparcament, però milloraran les condicions del carrer per als vianants”, detallen.

Quant a les aportacions que han fet els veïns i veïnes al consistori es troba l’objecció a posar flors “en la primera fase no van durar res, així que hem suggerit que es pose pedra blanca, així com que trien una classe d’arbres que no taquen el sòl”.

Uns treballs que està previst que comencen enguany i que, quan finalitzen, encara quedarà el tram final del carrer, que s’abordaria en una tercera fase.
Per part seua, des de l’Associació Veïnal de Sant Josep han traslladat a l’Ajuntament d’Ontinyent una de les assignatures pendents del barri en aquesta matèria urbanística: la reurbanització del carrer José Simó Marín. “Per a nosaltres reformar aquesta via és una prioritat. Té una gran afluència tant de trànsit com de vianants, ja que en ella es troba l’Hospital i centre d’especialitats, Mercadona, el col·legi San José i l’església”.

El col·lectiu veïnal també entén que és un carrer d’accés a la zona comercial de la ciutat, en sentit de baixada, com Daniel Gil, i que necessita una reurbanització. “Sabem que no és una via tan ampla com Pintor Segrelles, per la qual cosa requereix un estudi de com renovar-la i fer-la més amable per a l’ús intens que té”, afegien.
Tal com apunten, “des del consistori són sabedors d’aquesta demanda i ens han assegurat que es farà una vegada finalitze tota la renovació de Pintor Segrelles“.

error: