Rescaten un home d’un barranc, que havia passat la nit allí

La Policia Local d’Ontinyent, amb l’ajuda d’un veí, van rescatar un home de parla anglesa que havia passat la nit en el barranc de la zona Torre Marcos del terme.

El veí alertava els agents dissabte, a les 10.40 hores, en veure una persona en el barranc, que no podia pujar per la inestabilitat del terreny. Li acompanyava un familiar que havia estat buscant-lo des de primeres hores del matí.

Fins al lloc de l’accident es va personar una patrulla de la Policia Local, juntament amb l’agent operador d’un dron, per a una millor localització i per a indicar l’accessibilitat fins on es trobava la persona. Segons fonts policials, l’accidentat indicava que no estava ferit, però que no tenia forces, estava feble i cansat.

Els agents van accedir fins a la posició de la persona i la van rescatar “agarrant-la dels braços i per la cintura, amb un cinturó policial i, amb l’ajuda del veí, va ser rescatat fins a la part superior”.

Segons les mateixes fonts, se li va oferir assistència sanitària, però el veí volia “descansar i canviar-se de roba, ja que estava tota banyada d’haver passat la nit en el barranc”.

L’operatiu va culminar a les 11.30 hores.