Sant Esteve presenta el cartell i llibre de les festes 2023

Divendres passat 12 de maig, lAssociació de Llumeners de Sant Esteve va dur a terme la presentació del cartell anunciador i el llibre de les festes 2023 a Ontinyent. Amb l’objectiu d’acostar la festa a la ciutadania, l’acte es va traslladar al Centre Cultural Caixa Ontinyent en lloc de celebrar-se en l’ermita, com era costum. El pregoner d’enguany, Jesús Bordera, va ressaltar la importància del programa com a crònica de les activitats executades durant l’any i va destacar les col·laboracions literàries que reflecteixen l’evolució de la festa al llarg del temps.

Durant l’esdeveniment, es va presentar el cartell anunciador, que també funciona com a portada del llibre, i que va ser fet pel llumener Manolo Pascual. Rafael Guerola, llumener Major, va animar als presents a participar en els actes programats per al primer cap de setmana de juny. A més, la regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, va expressar el seu agraïment a l’associació pel seu compromís a mantenir viva aquesta tradició.

L’acte va concloure amb el lliurament d’un exemplar del llibre al llumener Major, la reina, les dames i les autoritats presents en la cerimònia. Aquest llibre es converteix així en un valuós document que recull la història i visió de la festa a través dels anys, consolidant-se com un tresor cultural d’Ontinyent.