Saül Gómez, finalista per a dirigir el CIM La Armònica de Buñol

L’ontinyentí Saül Gómez Soler és un dels tres finalistes seleccionats pel CIM La Armònica de Buñol per a dirigir aquesta entitat musical, al costat de l’italià Andrea Gasperin i el català Marcel Ortega i Martí. L’entitat bunyolenca va obrir un procés de selecció, mitjançant concurs de mèrits, per a triar qui serà la batuta que es pose al capdavant de la mateixa i l’ontinyentí ha sigut un dels aspirants que ha arribat a finalista. Per al director i compositor és un “gran honor” ser un d’aquests tres candidats finalistes per a dirigir la banda simfònica. Però el treball no acaba ací, ja que ara Saül Gómez haurà d’oferir un concert com a director convidat i optar d’aquesta manera a la titularitat d’aquesta.

Una oportunitat única, per la importància d’aquesta banda de música, que l’ontinyentí vol aprofitar “al màxim”. Per a això ha dissenyat un projecte que té com a prioritat que La Armònica de Buñol es mantinga com a referent en l’àmbit de la música simfònica.

Segons recullen les bases de la selecció, l’objectiu de la Societat és disposar d’un director titular a partir de l’1 de setembre de 2021, com a data més tardana, si bé la situació de la pandèmia podria influir en aquesta.