Se sumen 17 nous contagis a Ontinyent segons les dades de Conselleria

Les últimes informacions indiquen que la propagació del virus a Ontinyent continua creixent. Fonts a les quals ha tingut accés aquest mitjà informen que a l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva cada vegada hi ha més veïnes i veïns d’Ontinyent que precisen hospitalització.

Aquesta setmana s’han comptabilitzat, segons les dades de la Conselleria de Sanitat, fins a tres brots. Amb 5, 6 i 4 afectats respectivament. Tots ells d’origen social.

A més, dimecres, la Direcció General de Salut Pública comunicava que es revocava la decisió d’autoritzar una ampliació d’aforament a l’estadi municipal El Clariano, i el més important d’açò era la raó. Des de la Conselleria de Sanitat consideren que la situació a Ontinyent ha canviat a “risc alt epidemiològic”.

Per tot això l’actualització de les dades oficials que es realitza hui divendres s’esperava amb preocupació. Sorprenentment les dades de les PCR positives en els últims 14 dies són idèntiques a les del dimarts: 89. Però al còmput total es passa de 452 a 469, el que fan 17 persones més contagiades.