Sense servei de bar en el poliesportiu durant tot l’estiu

Les persones usuàries de la piscina municipal, així com de tot el poliesportiu, no podran gaudir aquest estiu del servei de bar i cafeteria. Moltes eren les ontinyentines i ontinyentins que feien ús d’aquest establiment mentre es refrescaven a la piscina, o decidien passar tot el dia a aquestes instal·lacions i dinar per continuar el seu bany a la vesprada.

Segons ha pogut saber aquest periòdic, la concessió del servei de bar i cafeteria va finalitzar. Les persones encarregades van decidir no optar a la renovació d’aquest contracte i així ho van comunicar fa mesos a l’Ajuntament d’Ontinyent, qui ha decidit no traure a licitació de moment una nova concessió.

Tal com expliquen des del consistori, la decisió es deu al fet que les obres de millora previstes a l’edifici del pavelló vell, on també es troba el bar en qüestió, començaran pròximament. La decisió de començar aquestes obres en estiu, mentre està activa la temporada de bany, es deuria, segons fonts municipals, a l’objectiu que els clubs esportius que fan ús d’aquest pavelló puguen reprendre l’activitat a l’inici de la nova temporada als mesos de setembre o octubre.

Per tal de suplir i donar algun tipus de servei, s’instal·laran a la piscina màquines expenedores automàtiques.