Sergi Ribera, subcampió d’Espanya en velocitat per equips

El ciclista ontinyentí Sergi Ribera (tercer per l’esquerra en la imatge) se n’ha tornat del Campionat d’Espanya de Ciclisme en Pista 2024 amb un metall penjat al coll. Sergi Ribera ha aconseguit la plata en la prova de velocitat per equips.

L’ontinyentí havia estat seleccionat com a integrant de la selecció valenciana cadet per al campionat que s’ha celebrat entre els dies 28 i 31 de març a la ciutat madrilenya de Galapagar.

En la prova individual Sergi Ribera es va situar en el top-ten, en acabar la competició en novena posició. Però la gran alegria per al ciclisme d’Ontinyent encara estava per arribar perquè, juntament amb Pepe Arques i Saúl Cantó, representant a la selecció valenciana, pujaven al pódium, situant-se en el segon escaló del caixó, només superats per l’equip procedent de Catalunya. Va ser a la modalitat de velocitat per equips en pista.

Com a curiositat del campionat celebrat a Galapagar cal afegir que Sergi Ribera també estava inscrit per a la prova denominada Keirin, que estava fixada per al diumenge, però l’organització va decidir suspendre totes les competicions que quedavan després de detectar-se goteres en el velòdrom on es celebraven les competicions.