‘The Best Remember’ deixarà un “gran impacte econòmic” a Ontinyent

Ontinyent s’està preparant per a acollir la quarta edició del ‘The Best Remember’, el festival de música que s’ha fet un lloc en el panorama musical de la Comunitat Valenciana i més enllà. Una iniciativa d’oci que té “un gran impacte econòmic a la ciutat”, segons expliquen des de l’organització. Un exemple que el posa de manifest és que les places d’hostalatge del municipi per a la jornada del 13 d’abril estan ja cobertes.

La venda de les entrades no es queda arrere i, de l’aforament de 1.900 persones, tan sols queden a la venda un 15% de les localitats, al tancament d’aquesta edició.

Aquesta cita musical torna al recinte firal, després d’haver canviat al poliesportiu municipal en l’última edició, perquè disposa de més espai i comoditats per als organitzadors. La idea, de l’empresari ontinyentí, Jordi Vidal, va consolidant-se i arribant cada vegada a més gent, per la qual cosa han comprat entrades de la Comunitat Valenciana, majoritàriament, però també de Barcelona, Madrid, Valladolid i Zaragoza.

El gran èxit i repercussió que ha recollit ‘The Best Remember’ en les seues anteriors edicions ha fet que altres municipis s’estiguen interessant per aquest esdeveniment.

'The Best Remember' deixarà un "gran impacte econòmic" a Ontinyent El Periòdic d'Ontinyent - Noticies a Ontinyent