S’expropien les 4 últimes cases de la Cantereria per al parc fluvial

El llarg procés de compravenda i expropiació dels habitatges del tram final del carrer Cantereria està arribant al final. Dels 44 immobles que han d’estar en possessió de l’Ajuntament d’Ontinyent per desenvolupar el parc fluvial, n’hi ha quatre que s’han hagut d’expropiar, com indiquen des del Govern d’Ontinyent. De fet, després de l’estiu es va aprovar el projecte d’expropiació.

El ple d’aquest dijous 22 de desembre marcarà el punt final a les expropiacions, desestimant un recurs de reposició d’un dels propietaris al projecte d’expropiació. “Una volta es consigne el preu, l’Ajuntament d’Ontinyent ja estarà legitimat per actuar sobre l’immoble”, explica el regidor de Territori, Joan Sanchis.

Actualment s’està procedint a la demolició de la fase A, que comprèn 12 parcel·les. Paral·lelament, està previst que comencen ben prompte les obres d’estabilització del talús posterior, que duraran tres mesos, i que persegueixen estabilitzar les terres de la part posterior dels habitatges que s’enderrocaran.