“Sí o sí em presentaré a l’alcaldia d’Ontinyent”

En la primera compareixença pública de l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, després que ahir la direcció del PSOE el vetara com a alcaldable de la ciutat, Rodríguez ha manifestat que “sí o  em presentaré a l’alcaldia d’Ontinyent”.

Jorge Rodríguez, que visitava unes obres al Campus d’Ontinyent, manifestava que “el PSOE és qui ha trencat les relacions amb mi. Amb tota la tristesa del món, ja que he treballat molt pel partit, però no puc acatar aquesta decisió incomprensible que crec que no respecta el codi ètic, ni la presumpció d’innocència. Cada dia se’m fa més costera amunt pertànyer a un partit com aquest”.

Davant les preguntes dels periodistes sobre si té previst presentar-se amb una candidatura independent a les eleccions municipals del pròxim any, l’alcalde explica que ara “s’obri un període de reflexió per a veure quin és el futur i decidir-ho amb els militants de la formació local. Fem el que fem, es decidirà de la mà dels militants d’Ontinyent”. I ha afegit: “El futur d’Ontinyent el decideixen els ontinyentins, no Madrid”.