SITUACIÓ INSOSTENIBLE. Carretera CV-60: 4 morts en l’últim any

La situació en què es troba la carretera comarcal CV-60 que travessa la Vall d’Albaida per unir-la amb la Safor clama al cel. Així ho indiquen les xifres fatídiques de sinistralitat. En l’últim any ja s’han registrat fins a quatre víctimes mortals en diferents accidents. L’últim aquest dilluns quan un jove de 27 anys moria i tres persones més resultaven ferides en un accident a l’altura de Castelló de Rugat (Vall d’Albaida), amb tres vehicles implicats. Els bombers van haver d’excarcerar els ocupants que hi havien quedat atrapats.

En aquesta ocasió es tractava d’un xoc de tres vehicles: un camió, una furgoneta i un altre vehicle que hi transportava un grup electrogen. Els conductors del camió i la furgoneta quedaren atrapats. El conductor del camió va resultar la víctima mortal.

Des de diferents àmbits de la Vall d’Albaida han sorgit veus que han recordat que la situació és ja insostenible i “insuportable”, tal i com qualificava l’alcalde de Castelló de Rugat, Antonio Esquinas, municipi on ha tingut lloc l’últim accident i qui recordava que la policia local d’aquest municipi ha assistit, desgraciadament, a l’alçament de tres cadàvers en els últims mesos. En termes similars s’ha expressat el diputat comarca Joan Sanchis qui demanava que es “garantisca la seguretat” dels ciutadans que transiten per la CV-60.

Des de la Conselleria d’Infraestructures que dirigeix Rebeca Torró s’ha ressaltat que la reforma i ampliació de la CV-60 “és una prioritat” i es recorda que ja s’ha redactat el projecte bàsic, s’ha tramitat l’avaluació ambiental i en desembre/gener es licitarà el projecte d’obra.