Sobri el termini per a sol·licitar les ajudes de bonificació de l’IBI

La regidora d’Hisenda, Natàlia Enguix, ha explicat que la continuïtat d’aquestes ajudes “respon a la voluntat del Govern d’Ontinyent d’ajudar a la major quantitat possible de nuclis familiars, en un any especialment complicat per a moltes famílies arran de la pandèmia de la Covid-19”.

El termini per presentar sol·licituds es mantindrà obert fins al dimecres 30 de setembre de 2020. Les persones interessades hauran de descarregar-se la instància que es troba a la web de l’Ajuntament d’Ontinyent (www.ontinyent.es), situada a la columna de la dreta al banner “Ajudes IBI”.

Les ajudes podran ascendir fins al 90% de l’IBI, amb un màxim de 216 euros per als nuclis familiars amb ingressos de 0 a 537,84 euros i de fins al 60% de l’impost amb un màxim de 144 euros per als que tinguen ingressos d’entre 537,84 i 806,76 euros. L’IPREM (indicador públic de renda d’efectes múltiples) será el coeficient a seguir. Aquestes ajudes, considerades com a guany patrimonial a efectes fiscals, ja van ser atorgades en 2019 a 80 unitats familiars.