SOC Ontinyent sortejarà 100 sopars en una campanya solidària a benefici d’AMCO

L’associació de Serveis i Comerços d’Ontinyent SOC ha posat en marxa una campanya solidària a benefici d’AMCO, l’Associació de Malalts Crònics d’Ontinyent. Una iniciativa que consistirà en el sorteig de 100 sopars entre els clients dels establiments, i que compta amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent.

La campanya era presentada aquest dimarts a la seu de l’Associació per la presidenta de SOC, Marisa Bernabeu; el regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda i la presidenta d’AMCO, Dora Tortosa. Durant la presentació, Bernabeu explicava que la iniciativa “dona continuïtat a l’aposta que ve fent-se des de SOC per dedicar alguna campanya cada any a una activitat d’àmbit social i solidari, en aquest cas per donar suport a AMCO, que fa un gran treball en l’àmbit social”.

En concret, les persones que acudisquen als establiments associats a SOC podran col·laborar amb un 1 euro solidari per a AMCO, deixant el seu nom i telèfon per obtenir un número que entrarà en el sorteig de fins a 100 sopars per a 2 persones als establiments d’hosteleria pertanyents a l’associació. El sorteig prendrà com a referència les últimes xifres del sorteig de la Loteria Nacional del 19 de març, i els diners recaptats es destinaran a AMCO en forma de productes que l’entitat necessite.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, posava en relleu “l’interés de campanyes com aquesta, que creen sinergies entre associacions de diferents tipus, i que a més de posar en valor el nostre comerç local fa més visible el treball d’entitats com AMCO, que fan un gran treball en la cura i atenció de les persones amb malaltia crònica i el suport als seus familiars”, assenyalava.

Des d’AMCO, Dora Tortosa agraïa el suport que rep l’entitat amb aquesta iniciativa, “un suport que agraisc en nom de la junta, de les auxiliars i especialment en nom de totes les persones amb malaltia crònica que hem atès, que es pense en nosaltres i en aquestes persones és emocionant i ho agraïm”, manifestava.