Tallers, conferències i un sopar commemoratiu: AFAO compleix 25 anys

AFAO (Associació de Familiars i Amics de persones amb Alzheimer i altres demències), amb vint-i-cinc anys de trajectòria a Ontinyent, ha organitzat les ja tradicionals jornades formatives sobre la malaltia coincidint amb l’efemèride. Aquest dilluns arrancaven les taules informatives en el Mercat Municipal i a partir del dimarts tenien lloc diferents conferències. La primera estava a càrrec del neuròleg Samuel Diaz, a la sala d’actes de la Mancomunitat, sota el títol ‘La vida sense records’.

Per aquest dijous hi ha programada altra xerrada, ‘Mecanismes de protecció jurídica i l’Alzheimer’, aquesta vegada presentada per l’advocada Inmaculada Torró Cambra. La resta de la programació continua el divendres amb un sopar commemoratiu programat a l’hotel Kazar, a partir de les 21:30 hores.

Per a la pròxima setmana també hi ha diferents activitats programades. El dilluns serà el torn d’un taller de Risoteràpia dirigit a familiars i cuidadores a càrrec d’Inma Ibañez, a les 19:30 hores, al Centre de Dia Caixa Ontinyent per a Malalts d’Alzheimer. La inscripció serà grauïta reservant en la recepció del mateix centre o trucant per telèfon al 96 291 05 39 o al 616 53 86 20.

L’últim taller serà el dimecres 28 de setembre. Aquesta vegada serà un taller de pilates dirigit a familiars i cuidadores coordinat per Noelia Javier Soler (Fisioterapoua d’Afao). Per a l’activitat serà necessari dur una estoreta i roba còmoda. La inscripció també serà gratuïta cridant per telèfon als números anomenats anteriorment o reservant a la recepció del centre.