Tanca la planta de medicina interna de l’Hospital d’Ontinyent

A partir de l’1 de juliol la planta de medicina interna, la tercera, de l’Hospital d’Ontinyent deixarà de prestar aquest servei. Segons fonts internes a les quals ha tingut accés aquest periòdic, ahir mateix els treballadors del centre van conéixer la notícia a través dels sindicats, que prèviament haurien sigut informats per la direcció de l’hospital.

La decisió del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent estaria motivada per la falta de metges. “Els facultatius no volen fer guàrdies a Ontinyent. És un hospital que per a aquests professionals està molt lluny”, expliquen treballadors del centre, que recorden que ja hi ha serveis, com el dermatòleg que ha deixat de prestar-se.

Així, a partir de l’1 de juliol, la tercera planta de l’hospital es convertirà en una UCE, és a dir, una Unitat de Curta Estada, per a pacients que, per exemple, hagen d’estar un parell de dies en observació. “Però una vegada que l’estada s’allargue, es derivarà al pacient a Xàtiva, amb els inconvenients que això pot implicar”, denuncien.

Aquest dissabte, la informació ampliada, en la nova edició d’El Periòdic d’Ontinyent.