‘Teixint territori’, sobre periodisme de proximitat arriba a Castelló

L‘Associació de Mitjans Digitals de la Comunitat Valenciana (AMDComVal) i la Generalitat organitzen conjuntament aquest dijous 20 de juny a la Llotja del Cànem de Castelló la segona jornada sobre el lema ‘Teixint territori’.

La jornada reunirà a Castelló a mitjans de proximitat amb institucions, empreses i agències per a analitzar l’actualitat del sector i a experts en intel·ligència artificial per a conéixer el present però també el futur d’aquesta potent ferramenta en el dia a dia dels mitjans de comunicació.

En la jornada estaran presents les principals institucions de Castelló, per a acostar i donar a conéixer les possibilitats dels mitjans castellonencs a l’hora de difondre els seus continguts; les més destacades empreses de la província, per a tractar de teixir sinergies entre empresaris i mitjans; i les agències de publicitat, per a donar a conéixer el treball, difusió i abast dels mitjans de comunicació de Castelló als seus clients.

La cita en aquest espai gestionat per la Universitat Jaume I de Castelló serà la segona de les jornades que aquest 2024 té previst realitzar l’AMDComVal. La primera parada va tindre lloc a Alacant el passat 16 d’abril. I el tercer esdeveniment se celebrarà a València en el segon semestre de l’any.

La intenció d’aquestes jornades és teixir el territori de la Comunitat Valenciana també a través dels mitjans de comunicació de proximitat, aquells que són capaços de calar en el més profund del territori d’Alacant, Castelló i València gràcies a la seua capil·laritat.

L’Associació de Mitjans Digitals de la Comunitat Valenciana (AMDComVal) reuneix en l’actualitat a 61 mitjans de comunicació d’Alacant, Castelló i València que han aconseguit la xifra de 118 milions de pàgines vistes entre gener i maig de 2024, la qual cosa millora els registres obtinguts en 2023 (251 milions de pàgines en tot 2023,  segons l’Oficina de Justificació de la Difusió, OJD) i els 194 milions de pàgines vistes de 2022.