Torna a obrir la piscina coberta

L’empresa concessionària de la piscina coberta d’Ontinyent ha obert hui de nou després de mesos tancada i ho fa de forma gradual. Així ho ha anunciat en un comunicat l’empresa UTE Grupo CS-CNO que és l’adjudicatària del servei i manteniment de la instal·lació. La idea de l’empresa és fer una obertura gradual per conéixer la situació quan finalitze les restriccions actuals i es puga tornar a obrir al públic en general.

En aquest moment es reiniciaran els entrenaments dels clubs d’Ontinyent amb un horari vespertí per facilitar l’accés a la piscina de les escoles esportives municipals i als entrenaments dels amateurs. En les jornades matinals accediran a la instal·lació els centres educatius per a la posada en marxa del programa ‘Escola i Natació’ que ve desenvolupant-se des de fa uns anys amb classes lectives i curriculars en la piscina coberta. Un servei que s’ofereix a tots els centres escolars i que s’utilitza per a fer classe d’educació física en natació i esports d’aigua.

Per altra banda també comença la inscripció per a l’escola de Pasqua que l’Ajuntament organitza en la Piscina Coberta per als pròxims dies de pasqua, concretament els dies 6,7,8,9 i 10 d’abril amb un preu de 20 € i podran inscriure’s mitjançant els telèfons 962384306 i 648966656.

I progressivament també es posaran en marxa els grups d’hidroteràpia i un pla per a la tornada dels i les usuàries amb promocions i accions per fer que la instal·lació siga viable econòmicament.